SMART OZON

Fertőtlenítés az ózon erejével

100%-os vegyszermentes fertőtlenítési eljárás iroda, üzemi területek, rendelő, lakás, hajó, raktár és bármilyen zárható helyiség azonnali kezelésre.

Optimális levegő és tisztaság környezetében!

Használja az ózon (O3) rendkívüli oxidáló hatását helységeinek, ingatlanjainak fertőtlenítésére, iktassa ki a baktériumokat és vírusokat, szüntesse meg a

penész szagot és szabaduljon meg az allergénektől. 

Miben más a SMART ÓZON ?

K i s z e l l ő z t e t ü n k   m a g u n k   u t á n !!!

Csak professzionális gépekkel dolgunk! A SMART ÓZON generátor egy nagy telejsítményű ipari ózon generátor, amelyet orvosi helységek, bevásárlóközpontok, ipari területek gyors és hatékony fertőtlenítésére fejlesztettek ki. 

A piacon forgalomban lévő gépekhez képest ez a nagy teljesítményű, professzionális berendezés egy egyedülálló kétlépcsős munkafolyamattal dolgozik. 

1. Az első szakaszban ózonnal dúsított levegővel fertőtlenít.

2. A második szakaszban a kezelés során keletkező maradék ózont oxigénre bontja, hogy a helyiség visszanyerje a már tiszta és egészséges légterét.

A kezelés utána a helyiséget azonnal használni tudja kellemetlen szagok nélkül.

További részletekért tekintse át az alábbiakat…

 

Mi is az az ózon?

Az ózon (O3) a ma ismert fertőtlenítő anyagok közül a világ egyik legerősebb oxidáló és fertőtlenítő hatású szere. Gáz halmazállapota miatt és hogy könnyebb a levegőnél, beáramlik és betölti az egész teret, a legapróbb résekig, hézagokig.

 

Mire jó az ózonos fertőtlenítés?

Baktériumok és vírusok

Az ózon akár 3000-szer hatékonyabb, mint a klór. A kiemelkedő fertőtlenítő hatása miatt az oxidálási folyamat során hatékonyan elpusztítja a vírusokat, baktériumokat. A  mikroorganizmusok az O3-al szemben nem tudnak immunitást felépíteni. 

Penész

Szüntesse meg a dohos, rossz levegőt környezetében, ahol a nyirkos zárt térben könnyen megtelepednek a penészt okozó gombák. Hatékony eljárás a gombatelepek ellen, megszünteti a kellemetlen és egészségre káros levegőt, amit a penészgomba okoz.  

Allergének

Az ózon képes behatolni a textil anyagok, szövetek közé és képes az ott található poratkák és egyéb allergén anyagokat, maradványaikat eltüntetni. 

 

Mik az előnyei ?

Az ózonos fertőtlenítés vegyszermentes és 100% környezetbarát megoldás. Más fertőtlenítő szerekhez képest, mint például a Clór, nem roncsolja az anyagokat és használata után semmilyen káros anyag nem marad vissza.  

Hol használható az ózon?

Minden olyan helyiség, terület kezelhető, amelyet le lehet zárni, nem távozik el belőle a levegő. Az esetleges szabadon lévő nyílásokat pedig le lehet fedni.

Felkeltettük érdeklődését? Kérjen ajánlatot! 

Felkeltette érdeklődését? Kérje ajánlatunkat most!