A Complex Sevices Hungary több, mint 20 éve működik megbízhatóan és folyamatosan növekedve a szolgáltatási szektorban. Innovatív és teljeskörű megoldásokat, szolgáltatásokat nyújtunk az ipari és irodai területek hatékony tisztítására és karbantartására. A kezdeti takarítási technológiákat gépesítéssel, korszerű berendezésekkel egészítettük ki. Nélkülözhetetlennek tartja a hatékony együttműködést ügyfeleinkkel, menedzsment szemlélettel és folyamataink fejlesztésével igyekszünk megfelelni az elvárásoknak.
Cégünk hitvallása a küzdő sportok szellemiségén alapul. Munkatársaink közül többen jelentős szerepet vállaltak a judo sportágban, mint sportoló és versenyző. Jelenleg is aktív résztvevői az utánpótlás nevelésnek és a sportág népszerűsítésének.
A küzdősportok kiválóan tanítanak kitartásra, küzdeni tudásra, becsületességre, tiszteletre, alázatra és számos igen fontos emberi értékkel gazdagítanak.

Amiben hiszünk

Tiszta környezetet biztosítunk ügyfeleink létesítményeibe, amellyel hatékonyan hozzájárulunk a cég üzletmenetéhez.
Szem előtt tartjuk az ügyfeleink munkavállalóinak és vásárlóinak biztonságát és egészségét, amely jelentős értéket képvisel számukra.
Nélkülözhetetlennek tartjuk a hatékony együttműködést ügyfeleinkkel, megbízható és innovatív technológiai megoldásokkal igyekszünk napról napra megfelelni elvárásaiknak.
Hiszünk a munka tiszteletében, a tisztességesen és becsülettel elvégzett feladatokban.